Flow’s Shoe Store devine partener SIBCR

Dragi colegi,

Avem placerea sa va informam ca SIBCR a agreat o colaborare cu Flow’s Shoe Store astfel incat membri de sindicat sa beneficieze de un discount de 7% la orice produs achizitionat.

Flow’s Shoe Store este un magazin online, ce comercializeaza incaltaminte de dama din piele naturala la preturi de producator. Toate produsele afisate pe www.flows.ro sau www.bcr.flows.ro sunt 100% Romanesti lucrate manual in atelierele din Bucuresti avand ca tinta „Calitate la preturi corecte”!

Flow’s Shoe Store are gama larga de pantofi, sandale, balerini, botine, ghete, cizme dar si o categorie special conceputa pentru mirese! Dispune de o varietate de culori, materiale, texturi, tocuri, platforme si oferim posibilitatea de mix and match oricarui produs, la comanda! Tot la comanda realizeaza si masuri speciale cum ar fi 33/34 – 40/41 sau chiar posibilitatea de jumatati de masura, de ex: 37,5 – 38,5.

Pentru a beneficia de reducere trebuie doar sa acesati site-ul dedicat membrilor SIBCR:  www.bcr.flows.ro cu parola reducerebcr .

Totodata daca alegeti sa platiti cu cardul beneficiati in plus de inca 2% discount.
Trasportul este asigurat de Fan Courier Express si este GRATUIT!
 Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!

Echipa SIBCR
www.sibcr.ro

FlowsContact Form Powered By : XYZScripts.com
Translate »
#negociemimpreuna
Click aici