Dragi colege, Dragi colegi,

Campania de stabilire a prioritatilor de negociere a avut un ecou important in randul salariatilor din sectorul financiar bancar. Pana in acest moment, 2200 de salariati din sector ne-au trimis prioritatile lor privind negocierea Contractului colectiv de munca la nivelul sectorului.

Le multumim tuturor si ii rugam sa indemne pe cat mai multi colegi sa se implice!

Avand in vedere faptul ca mai multi lideri ne-au semnalat ca din motive tehnice nu au primit chestionarul si instructiunile de completare, dar si ca ne dorim ca marea majoritate a salariatilor din sector sa aiba sansa sa-si exprime optiunea, Federatia Sindicatelor din Asigurari si Banci (FSAB) si UNI Global Union au decis sa prelungeasca termenul de finalizare a campaniei bazata pe chestionar pana pe 29 iunie 2018.

Sindicatele care s-au plasat pe primele locuri in privinta numarului de chestionare trimise si a procentului acestora in numarul total de membri sunt urmatoarele:

-Sindicatul Raiffeisen Bank
-Sindicatul Unicredit Bank
-Sindicatul UPA – Unicredit
-Sindicatul Independent BCR

Judetele care s-au plasat in top, cu peste 100 de chestionare trimise sunt: Bucuresti (14% din membri), Brasov (70% din membri), Timis (46% din membri), Prahova (38% din membri) si Iasi (22% din membri).

Ramaneti conectati la campanie ! Fiecare vot conteaza si da greutate si legitimitate echipei FSAB in aceasta negociere istorica!

Fie ca sunteti lideri de sindicat, membri de sindicat sau neimplicati inca in activitatea sindicala, drepturile din chestionarul alaturat vi se pot aplica si voua. Completand chestionarul contribuiti la obtinerea lor!

Puteti completa chestionarul:

-Fie direct pe site la adresa  www.fsab.ro/chestionar-ccm-sector<http://www.fsab.ro/chestionar-ccm-sector> , pe laptop tableta sau telefon mobil

-Fie prin completarea electronica a fisierului pdf atasat acestui mesaj, urmata de validare si trimitere. Pentru completare trebuie sa deschideti chestionarul cu programul adobe reader.

-Fie prin completarea de mana, urmata de scanarea/fotografierea si trimiterea lui la adresa de e-mail 100000@fsab.ro<mailto:100000@fsab.ro>

O miscare sindicala puternica mareste exponential sansele noastre de reusita!

Vino alaturi de noi si completeaza cererea de inscriere in sindicat, daca exista un sindicat in companie (pagina a treia a chestionarului), sau cererea de aderare la constituirea sindicatului, daca nu exista un sindicat in companie (pagina a patra a chestionarului). Te rugam sa scanezi/fotografiezi si sa trimiti cererea ta la adresa de e-mail 100000@fsab.ro<mailto:100000@fsab.ro>

Pentru ca numai uniti putem reusi!

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici