Dragi colegi,

Va transmitem scrisoarea pe care FSAB inaintat-o catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), impreuna cu CPBR, ARB si ALB, in urma concluziilor la care am ajuns la intalnirea din data de 19 iunie a.c., cu privire la unele propuneri de modificari ale

Normei ASF nr. 20/2018, in legatura cu salariatii care lucreaza in distributia asigurarilor, atat de la nivelul bancilor cat si de la nivelul companiilor din asigurari.

Va rugam sa distribuiti acest material catre toti colegii si va vom tine la curent cu rezultatul acestor revendicari dupa ce vom avea intalnirea cu reprezentantii institutiei de reglementare, respectiv ASF/ISF.

Solicitare intalnire ASF_FSAB-CPBR-ARB-ALB_16.07.2019


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Translate »
#negociemimpreuna
Click aici