Dragi colegi,

Va multumim pentru prietenia si caldura cu care ne-ati primit, suntem impresionati de modul in care am interactionat cu voi, de comunicarea deschisa, buna intentie si devotamentul vostru.

Ne mandrim ca sunteti parte din echipa SIBCR, pentru ca impreuna am dat si vom da dovada de responsabilitate, integritate si implicare.

Este foarte importanta implicarea fiecaruia dintre noi, acolo unde lucrurile nu merg asa cum ne-am dori, acolo unde sunt aspecte de imbunatatit, acolo unde consideram ca ceva nu este in regula. Va rugam sa tinem foarte aproape, doar asa vom putea avea succes si face lucrurile diferit astfel incat tuturor sa ne fie mai bine!

Cu cele mai alese ganduri,


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Translate »
#negociemimpreuna
Click aici