Dragi colegi,

Asa cum stiti, anual in luna sepembrie, se desfasoara Cupa FSAB, o competitie sportiva pe care iubitorii de fotbal din mediul financiar-bancar sunt nerabdatori s-o experimenteze!

Avem deosebita placere de a va invita sa participati si sa sustineti, echipa de fotbal  SIBCR, la cea de a cincea editie a acestui turneu de fotbal.

Evenimentul se va desfasura in data de 14 septembrie, incepand cu ora 10:00, in Bucuresti la WELLNESS PREMIUM INSTITUTE, Str. DUMITRU BRUMARESCU, Nr. 1-3, Bucuresti, sector 4;

 Turneul de fotbal organizat FSAB, reuneste la startul competitiei echipele sindicatelor: SIBCR, Impact-BRD, Raiffeisen, Unicredit, Asirom, Omniasig, Groupama, UPA Romania.

cupa fsabVa asteptam cu drag sa sustineti echipa SIBCR!


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Translate »
#negociemimpreuna
Click aici