Dragi colegi,

Vineri a avut loc intalnirea dintre liderii SIBCR si reprezentantii conducerii BCR in cadrul negocierilor a noului Contract Colectiv de Munca 2020-2022.

Intalnirea a fost deschisa de domnul Presedinte Sergiu Manea. Cu aceasta ocazie a fost discutata stategia de RE-BCR, strategie pregatita inca din anul 2016 si care continua si in prezent. In acelas timp ne-a prezentat cateva dintre proiectele ce se doresc a fi implementate incepand cu acest an. Unul dintre cele mai importante aspecte puse in discutie a fost digitalizarea proceselor bancare. Digitalizarea nu substituie oamenii, ofera mai mult timp astfel incat acestia sa discute si sa interactioneze mai mult cu clientii.

Mesajele transmise atat de dl. Presedintre catre liderii de sindicat SiBCR cat si de acestia catre dumnealui, au avut ca element comun faptul ca  “Noua ne pasa”.  Dorintele si propunerile voastre privind negocierea viitorului Contract Colectiv de Munca au fost transmise la cel mai inalt nivel conducerii bancii de catre liderii SIBCR .

La aceasta intalnire au fost invitati si colegii din zona de Retail a bancii, care ne-au raspuns intrebarilor legate de punctele sensibile din retea, si anume Tinte, Schema de motivare, Produse si Structura de personal, precum si identificarea unor solutii la rezolvarea problemelor cu care ne confruntam zilnic in relatia cu clientii.

Discutiile au continuat cu echipa de negociere a patronatului condusa de Andreea Voinea, directorul Directiei de Resurse Umane. Au fost prezentate, analizate si discutate toate revendicarile sindicatului. In prezent in discutie raman cele doua elemente de maxim interes: majorararea salariilor cu 5,5% pentru anul 2021 si bonusul aniversar. In cel mai scurt timp vom primi raspuns la ultimele noastre revendicari.

Intalnirea cu dl. Sergiu Manea, presedintele BCR, a fost un mare pas inainte pe drumul spre succes! Asadar, am reusit sa aducem mai multa detasare si bucurie in tot ceea ce facem in BCR. Am gasit motive de satisfactie si recunostinta in munca noastra iar conectandu-ne la aceasta energie vom duce la bun sfarsit tot ceea ce ne-am propus si este potrivit pentru noi.

SIBCR,

reprezentam interesele salariatilor din grupul BCR din 1992

#sibcr #negociemimpreuna #sibcr28


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Translate »
#negociemimpreuna
Click aici