Beneficii

Oferte SIBCR

Dragi colegi,

Credem ca este momentul sa construim pentru SIBCR o ambitioasa platforma de reprezentare, pornind de la experienta acumulata in peste douazeci de ani de proiecte armonioase, in care am reusit sa obtinem beneficii reale pentru fiecare dintre colegii nostri.

SIBCR e un sindicat pe care l-am crescut sanatos, pornind de la idei ambitioase, si pe care l-am transformat intr-o organizatie puternica, prin promisiuni respectate.

Daca privim peste umarul ultimilor ani, descoperim solidaritate sociala pentru fiecare dintre colegii nostri, acordare constanta de recompense financiare cu ocazia sarbatorilor, dar si suport banesc in situatii importante pentru viata fiecaruia dintre noi. Am fost impreuna la bine si la greu, indiferent ca a fost vorba de situatii critice de sanatate, de momentul pensionarii sau de decese in familiile celor apropiati.

Partener SIBCRPartener SIBCRParteneriate SIBCR in Ploiesti

Pornind de la promisiunile respectate, dar si de la modul apropiat si cald in care am reusit sa devenim o comunitate, va invitam sa ramaneti alaturi de SIBCR. Este o organizatie care nu v-a dezamagit pina acum si in mod cert, n-o va face nici de acum incolo.

Incepand din 2012 si pana in prezent au fost dezvoltate si implementate o serie de proiecte si initiative in urmatoarele domenii:

 educatie,
– team building,
– workshop-uri,
– asistenta juridica,
– cultura,
– turism,
– sport,
– asigurari,
– stomatologie,

Continuam si in 2015 sa sa dezvoltam pachetul de beneficii pentru membrii de sindicat atat prin partenerii SIBCR cat si prin partenerii FSAB si Cartel Alfa prin cardul „Alfa”;) si am pregatit o pagina dedicata ofertelor: Oferte SIBCR

Celor care vor sa se alature in mod activ la desenarea noilor proiecte ale organizatiei pentru ca e bine sa stiti,  avem planuri ambitioase pentru perioada ce va urma –  va transmitem gandurile noastre bune si invitatia la un dialog constructiv si efervescent, pentru bunastarea intregii comunitati a SIBCR.

Ca membru in SIBCR va fi mai bine pentru dumneavoastra. Am stiut mereu sa avem alaturi de noi oameni buni si profesionisti proactivi thumbsup. Faceti parte din aceasta categorie si ar fi un privilegiu sa lucram impreuna pentru bunastarea si siguranta fiecarui angajat al BCR.

Va invitam sa ne scrieti, sa va alaturati comunitatii noastre de pe Facebook pe care ne-am propus s-o desenam si s-o crestem impreuna. Va promitem ca si 2015 va fi un an memorabil in cel mai bun sens cu putinta.

Cu deschidere,
Biroul Executiv SIBCR,

Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Translate »
#negociemimpreuna
Click aici