Dragi colegi,

Sarbatorile de iarna ne ofera prilejul sa uitam de griji si suparari, sa iertam, sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri.

Ca in fiecare an, in acesta perioada atat de speciala a anului, organizatia sindicala SIBCR va ofera din partea lui Mos Craciun un cadou pentru fiecare membru de sindicat. Anul acesta cadoul va fi  trimis in data de 19 Decembrie si va fi in valoare de 80 de lei.

Privind  înainte cu speranta dar in acelasi timp constienti fiind ca noul an ne pregateste  noi provocari, dorim sa va multumim inca odata atat pentru unitatea de care ati dat dovada cat si pentru faptul ca de fiecare data ne sunteti alaturi in aceasta  lupta  continua  de a ne fi  mai bine.

Va uram sa aveti un Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii si realizari!
Comitetul SIBCR


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici