Dragi colegi,

Suntem la inceput de an, o perioada ideala pentru planuri bine articulate, dar si pentru bilanturi. Noi credem ca este momentul sa construim pentru SIBCR o ambitioasa platforma de reprezentare, pornind de la experienta acumulata in peste doisprezece ani de proiecte armonioase, in care am reusit sa obtinem beneficii reale pentru fiecare dintre colegii nostri.

SIBCR e un sindicat pe care l-am crescut sanatos, pornind de la idei ambitioase, si pe care l-am transformat intr-o organizatie puternica, prin promisiuni respectate. Daca privim peste umarul ultimilor 6 ani, descoperim solidaritate sociala pentru fiecare dintre colegii nostri, acordare constanta de recompense financiare cu ocazia sarbatorilor, dar si suport banesc in situatii importante pentru viata fiecaruia dintre noi. Am fost impreuna la bine si la greu, indiferent ca a fost vorba de situatii critice de sanatate, de momentul pensionarii sau de decese in familiile celor apropiati. Pornind de la promisiunile respectate, dar si de la modul apropiat si cald in care am reusit sa devenim o comunitate, va invit sa fiti alaturi de SIBCR in proiectele viitoare. Este o organizatie care nu v-a dezamagit pina acum si in mod cert, n-o va face nici de acum incolo.

Celor care vor sa se alature in mod activ la desenarea noilor proiecte ale organizatiei – pentru ca e bine sa stiti,  avem planuri ambitioase pentru perioada ce va urma –  va transmit gandurile noastre bune si invitatia la un dialog constructiv si efervescent, pentru bunastarea intregii comunitati a SIBCR.

Va invit sa ne scrieti, sa va alaturati comunitatii noastre de pe Facebook pe care ne-am propus s-o desenam si s-o crestem impreuna. Va promit ca 2012 va fi un an memorabil in cel mai bun sens cu putinta.

Cu deschidere,
Adela Badescu
Presedinte SIBCR

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici