Dragi colegi,

Asa cum va promiteam la inceputul anului, lucram intens la conturarea unei platforme care sa-i ofere fiecarui membru SIBCR satisfactia ca face parte dintr-o organizatie sindicala contemporana, care sa-I reprezinte cu adevarat interesele. Relatiile sociale, dezvoltarea personala si proiectele de educatie continua sunt, de aceea, prioritatea noastra, nu doar in teorie, ci si in practica.

Primul proiect de impact este un acord pe care l-am armonizat cu The Alternative School for Creative Thinking. Aceasta este o platforma de studiu de tip MBA Creativ, care le ofera tinerilor de pina in 30 de ani oportunitatea de a studia felul in care sunt articulate proiectele de comunicare la nivel mondial.
In ultimii 7 ani, la cursurile The Alternative School for Creative Thinking au participat sute de tineri si aproape 200 dintre ei au beneficiat de specializari in comunicare la Cannes Lions (www.canneslions.com), Eurobest (www.eurobest.com) sau Dubai Lynx (www.dubailynx.com).

Taxa de participare la semestrul Cannes este de 350 de Euro. Pentru membrii SIBCR insa, ca urmare a parteneriatului agreat, participarea este de doar 150 de Euro. Inscrierile se pot face pina la finele lunii februarie.

Daca sunteti membru in SIBCR si aveti copii cu varste intre 18 si 30 de ani care doresc sa exploreze cultura design-ului contemporan, a marketingului si a comunicarii, oferta este de asemenea, valabila.
Mai multe detalii despre The Alternative School la www.thealternativeschool.com.

Cei care doresc mai multe informatii, le pot cere la win@canneslions.ro sau 0744 10 50 15. Reducerea de 200 de Euro pentru participarea la semestrul Cannes se aplica doar membrilor  SIBCR. Daca nu sunteti membru si doriti sa faceti parte din program, nimic mai simplu – completati formularul de adeziune la SIBCR (rubrica Inscriere).
Proiectele noastre nu se opresc aici, revenim cu surprize cel putin la fel de interesante in viitorul apropiat.

Un weekend placut,
Cu ganduri bune,
Adela Badescu

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici