Convocare Adunare Generala SIBCR

Dragi colegi,

Pentru ca noi credem in transparenta si in dialog, dar si pentru ca deciziile importante le luam impreuna, va invitam sa ne vedem fata in fata la o noua Adunare Generala. Va fi ocazia perfecta de a risipi toate neclaritatile si de a dezamorsa potentiale false tensiuni.

Adunarea Generala va avea loc Vineri  17 Februarie 2012, de la 17.30 la Sala Multifunctionala din Regina Elisabeta 5. Sunt invitati la intalnire toti membrii SIBCR.

Va rugam sa pregatiti pana atunci toate intrebarile la care doriti raspuns si sa le trimiteti la adresa sibcr@windowslive.com . Aceasta este platforma pe care am lansat-o special pentru cei care doresc raspunsuri punctuale, la intrebari specifice, ce tin de subiectele relevante astazi. Echipa noastra va pregati raspunsuri nominale pentru fiecare intrebare, propunere sau nedumerire in parte.

Pana la Adunarea Generala vrem sa va asiguram ca nu aveti nici un motiv de teama – SIBCR exista, functioneaza si isi face treaba, iar actiunile ultimelor luni au adus inclusiv noi membri, persoane indecise care au privit din exterior dinamica sindicala si pentru prima data au ales sa opteze pentru o organizatie. In vreme ce alte sindicate nu au activitati constante pentru membrii lor, desi sunt foarte vocale in corespondenta electronica, noi chiar avem proiecte de utilitate pentru membri. Si proiectele/initiativele nu se vor opri aici.

Nu uitati de chestionarul nostru care vizeaza proiectele pe care Sindicatul doreste sa le armonizeze pentru urmatoarea perioada. E vorba despre activitati, proiecte si platforme care sa va fie de folos in viata profesionala si personala. Se rezolva in 4 minute si-l gasiti aici:http://www.zoomerang.com/Survey/WEB22EQX2Z72QY/Preview

Cu drag,
Adela Badescu

 

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici