Dragi colegi,

Pentru ca noi credem ca o iesire la teatru e mereu un prilej inspirat, in care sa ne vedem intr-un context relaxat, ne face placere sa va invitam in fiecare weekend la Teatrul de Revista ”Constantin Tanase”, din Bucuresti, sa vizionati o serie de spectacole care ii vor reuni pe marii actori de comedie ai Romaniei.

Speram ca activarea programelor de concerte si teatru sa v-aduca un pic de destindere, intr-o perioada destul de solicitanta. Noi chiar credem ca oamenii veseli si optimisti dau mai mult randament la birou si-n viata personala. Dati-ne un semn daca vreti sa participati la oricare dintre spectacole, ca sa stim cum armonizam achizitionarea si distributia biletelor.

Cele bune,
Adela Badescu


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici