Dragi colegi,

In viitorul apropiat urmeaza ultima etapa a selectiei din procesul Alegerii Reprezentantilor.

De ce e esential sa votam?

Este sansa noastra de a obtine o marire de salariu obtinuta la nivel colectiv.

Echipa ideala ? O structura reprezentativa – 11 de aur

Ne dorim un mix echilibrat de oameni care sa reprezinte toata Banca – retail, corporate, executie si management. Cuvantul cheie al acestei echipe este diversitatea. Ce ii va reuni pe toti la aceeasi masa va fi insa competenta si focusul pe rezultate, cu o atentie autentica pentru interesele salariatilor.

Vom regasi aici oameni cu varste diverse, cu expertiza in arii diferite, care se completeaza reciproc. Echilibrul se va regasi si la nivelul reprezentantei teritoriale. In semn de respect pentru votul vostru, ne propunem sa sustinem o echipa formata din persoane nominalizate de dumneavoastra.

Viziunea?         

E  nevoie de o echipa noua, cu alt ADN, care sa castige de aceasta data, la negociere, beneficii materiale pentru fiecare dintre angajati. Trebuie sa invatam din experientele anilor anteriori, in care s-au pierdut oportunitati reale si de aceasta data sa mergem cu o alta abordare. E important sa obtinem victoria pentru bunastarea tuturor angajatilor. Conducerea bancii s-a schimbat, contextul economic este provocator, vremurile sunt altele, e nevoie de un alt standard al nivelului negocierii,  cu alta viziune, mai eficienta, mai analitica si definitiv orientata catre rezultate. Este pina la urma tot ceea ce conteaza.

Haideti sa profitam de energia si de suflul nou adus de oamenii acestei noi echipe si sa capitalizam experienta in negociere a catorva dintre ei.

Aspiratia la o echipa perfecta ?

Pasiune, energie, profesionalism, un spirit conciliant si o atitudine constructiva, optimism, o comunicare adecvata pentru toate nivelurile din aceasta banca.

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici