Initiativa SIBCR cu ocazia Sarbatorilor Pascale

Sindicatul Independent BCR – Nr. 723/23.03.2012

De la:               Sindicatul Independent BCR
Catre:              Presedintele si Biroul Executiv al Federatie Sindicatelor Independente BCR

Va aducem la cunostinta faptul ca, in mod traditional, Sindicatul Independent BCR (SIBCR) ofera cadouri membrilor sai cu ocazia Sarbatorilor de Paste.

Si in acest an SIBCR isi onoreaza promisiunile si vine in intampinarea nevoilor membrilor de sindicat continuand aceasta traditie.

Avand in vedere actualul context economic si dificultatile cu care se confrunta membrii de sindicat, va rugam sa participati financiar alaturi de SIBCR la cresterea valorii acestui cadou, prin oferirea a 200.000 lei din partea FSI.

Principalul motiv care ne-a determinat sa va solicitam sa participati financiar alaturi de SIBCR se refera la faptul ca in ultimii ani SIBCR a virat catre Federatia Sindicatelor Independente BCR peste 3.000.000 lei (30 miliarde lei vechi).

Participand alaturi de SIBCR la oferirea unui cadou de Paste membrilor de sindicat,  aveti si dvs. oportunitatea sa va puteti bucura de increderea oferita de salariati.

Declarativ reprezentantii FSI si-au aratat intotdeauna deschiderea catre astfel de initiative, ceea ce ne indreptateste sa asteptam un raspuns favorabil la solicitarea membrilor de sindicat din Bucuresti. Din acelasi motiv, vom face publica prin postarea pe web-site-ul nostru prezenta solicitare.

Intrucat unul obiectivele strategice al SIBCR este acela de a sustine principiul EGALITATII, va asiguram ca suma totala alocata pentru cadoul de Paste va fi impartita in mod egal membrilor de sindicat SIBCR.

Daca dvs. considerati oportun, va propunem sa extindeti finantarea acestei mici bucurii si in beneficiul membrilor celorlalte organizatii sindicale afiliate Federatiei.

Asteptam cu interes si deschidere un raspuns favorabil.
Cu deschidere,
Comitetul Executiv al SIBCR alaturi de membrii de sindicat SIBCR

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici