Dragi colegi,

Pastele este sarbatoarea Luminii, a iertarii si a sperantei.  Sufletele noastre au nevoie de ea.  Avem cu totii nevoie de introspectia pe care o implica saptaminile dinaintea Pastelui, avem nevoie sa iertam si sa fim iertati si-avem nevoie de inaltare spirituala. Pina la urma, de-aici incepe totul. Lumea se schimba dinlauntru in afara.

Organizatia noastra a trecut si ea prin toate etapele schimbarii. Am realizat ce e bine si ce nu pentru noi, ca structura. Am luat decizii grele, dar importante, fara de care nu ne-ar fi putut fi bine astazi. Am iertat si am mers mai departe.

A venit si momentul in care sa ne tragem sufletul si sa ne bucuram ca suntem pe drumul cel bun.

Semn ca suntem alaturi de fiecare dintre voi, nu doar in momente de restriste, ci si la bine, ne-am gandit sa va lasam pe voi sa va faceti o surpriza frumoasa si, din cei 100 de Lei pe care urmeaza sa-i primiti de la Sindicatul Bucuresti BCR (SIBCR), cu ocazia Sfintelor Sarbatori, sa va luati un dar de suflet. Si cand o faceti, sa ne pastrati si noua un gand bun.

Cu caldura,
Adela Badescu si echipa SIBCR

PS: pentru ca aceasta e o saptamina speciala, am pregatit pentru voi un proiect pe masura. Pe pagina de Facebook a organizatiei veti regasi filme, spoturi si mesaje despre umanitate, buna intelegere si evolutie colectiva. Sunt lucruri asupra carora merita sa intarziem cu totii, care ne vor inspira si ne vor ajuta sa devenim mai buni. Pentru ca despre asta este vorba:
http://www.youtube.com/watch?v=6Hxi67GdMrw

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici