Curs SIBCR – English for Banking

Dragi colegi,

 SiBCR are deosebita placere sa va faca cunoscut ca astazi este prima zi a proiectului prin care SiBCR alaturi de Directia Resurse Umane din BCR  incurajeaza formarea continua a salariatilor bancii.

 Oferta noastra educationala debuteaza astazi cu un curs “English for Banking” ce cuprinde 30 de ore de pregatire in care se vor combina elemente de gramatica cu un vocabular de specialitate adresat cursantilor ce aspira sa devina fluenti in engleza pentru mediul de afaceri.

 Tematica cursului aplica cele mai noi tehnici de aprofundare a limbii engleze de specialitate, oferind posibilitatea fiecarui cursant sa aplice rapid cunostintele dobandite.

 Va reamintim ca sesiunile de instruire se vor derula saptamanal intre la orele 8,00 – 10,30, in locatia pusa la dispozitie de BCR in cladirea din Bd. Regina Elisabeta, iar la finalul cursurilor, furnizorul de formare profesionala (Universitatea Romano-Americana) va acorda certificate de absolvire.

 Nu in cele din urma, dorim sa lasam imaginile atasate sa va prezinte placuta si distinsa atmosfera de la prima zi de curs.

Cu drag,
Echipa SIBCR

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici