Dragi colegi,

SiBCR a avut deosebita placere sa va faca cunoscut ca, Marti 22 Mai 2012 a debutat proiectul prin care SiBCR alaturi de Directia Resurse Umane din BCR  incurajeaza formarea continua a salariatilor bancii.

Oferta noastra educationala continua astazi 24 Mai 2012 cu un curs “Comunicare in limba engleza – basic” ce cuprinde 30 de ore de pregatire in care se vor combina elemente esentiale de gramatica a limbii engleze cu un vocabular de baza si usor de aprofundat adresat cursantilor ce aspira sa devina vorbitori de limba engleza la nivel de baza.

Tematica cursului aplica cele mai noi tehnici de aprofundare a limbii engleze specifice nivelului „incepator”, oferind posibilitatea fiecarui cursant sa aplice rapid cunostintele dobandite.

Va reamintim ca sesiunile de instruire se vor derula saptamanal intre la orele 8,00 – 10,30, in locatia pusa la dispozitie de BCR in cladirea din Bd. Regina Elisabeta, iar la finalul cursurilor, furnizorul de formare profesionala (Universitatea Romano-Americana) va acorda certificate de absolvire.

Nu in cele din urma, dorim sa lasam imaginile atasate sa va prezinte placuta si distinsa atmosfera de la cursul ce a debutat astazi.

Cu drag,
Echipa SIBCR

 

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici