Dragi colegi,

SiBCR a avut deosebita placere sa va faca cunoscut ca in saptamana 21 – 27 Mai 2012 a debutat proiectul prin care SiBCR alaturi de Directia Resurse Umane din BCR  incurajeaza formarea continua a salariatilor bancii.

Oferta noastra educationala a incheiat saptamana ce a trecut cu lansarea in data de vineri 25 Mai 2012, a cursului de “Comunicare si relationare”, modul ce cuprinde 25 de ore de pregatire in care se vor prezenta elemente usor de aprofundat, adresate cursantilor ce aspira sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare.

Tematica cursului aplica cele mai noi tehnici de aprofundare, oferind posibilitatea fiecarui cursant sa aplice rapid cunostintele dobandite.

Va reamintim ca sesiunile de instruire se vor derula saptamanal intre la orele 8,00 – 10,30, in locatia pusa la dispozitie de BCR in cladirea din Bd. Regina Elisabeta, iar la finalul cursurilor, furnizorul de formare profesionala (Universitatea Romano-Americana) va acorda certificate de absolvire.

Nu in cele din urma, dorim sa lasam imaginile atasate sa va prezinte placuta si distinsa atmosfera de la cursul ce a debutat astazi.


 

 

 

Cu drag,
Echipa SIBCR


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici