Curs SIBCR – Comunicare si relationare

Dragi colegi,

SiBCR a avut deosebita placere sa va faca cunoscut ca in saptamana 21 – 27 Mai 2012 a debutat proiectul prin care SiBCR alaturi de Directia Resurse Umane din BCR  incurajeaza formarea continua a salariatilor bancii.

Oferta noastra educationala a incheiat saptamana ce a trecut cu lansarea in data de vineri 25 Mai 2012, a cursului de “Comunicare si relationare”, modul ce cuprinde 25 de ore de pregatire in care se vor prezenta elemente usor de aprofundat, adresate cursantilor ce aspira sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare.

Tematica cursului aplica cele mai noi tehnici de aprofundare, oferind posibilitatea fiecarui cursant sa aplice rapid cunostintele dobandite.

Va reamintim ca sesiunile de instruire se vor derula saptamanal intre la orele 8,00 – 10,30, in locatia pusa la dispozitie de BCR in cladirea din Bd. Regina Elisabeta, iar la finalul cursurilor, furnizorul de formare profesionala (Universitatea Romano-Americana) va acorda certificate de absolvire.

Nu in cele din urma, dorim sa lasam imaginile atasate sa va prezinte placuta si distinsa atmosfera de la cursul ce a debutat astazi.


 

 

 

Cu drag,
Echipa SIBCR

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici