Dragi colegi,

Daca „Mens sana in corpore sano” e deja un vers latin arhicunoscut si pentru ca noi, echipa SiBCR credem intr-adevar in semnificatia acestui mesaj, dorim sa va prezentam cu aceasta ocazie oferta balneara a SIBCR.

Aveti acum posibilitatea ca prin aceasta oferta sa va bucurati alaturi de parinti si de cei dragi – pentru ca aceasta oferta se adreseaza si dumnealor – de cateva zile de relaxare si odihna si sa beneficiati de proceduri specifice unui tratament balnear de specialitate.

Doriti un sejur de 7, 10, 12 sau 18 zile undeva unde veti uita de stressul zilnic? Nimic mai simplu: partenerii nostri din statiunile Covasna, Felix, Herculane sau Sangeorz-Bai sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi servicii de calitate la un pret modic.

Decada balneara 2012 SPCM (2)
Hai la Bai SPCM 2012
Inima Ta SPCM 2012
O saptamana SPCM 2
Pentru o inima SPCM 2012 (2)
Pentru sanatatea ta
Refacere cu MD 2012
Respect SPCM 2012

Cei care doresc mai multe informatii, le pot solicita la adresa adela.badescu@bcr.ro .

Daca nu sunteti membru si doriti sa va bucurati de beneficiile oferite de SIBCR, nimic mai simplu – completati formularul de adeziune la SIBCR.

Rezerva-ti sejurul si relaxeaza-te!
Echipa SIBCR


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici