SIBCR alaturi de membrii de sindicat

Dragi colegi,

Primim in ultimele zile din ce in ce mai multe informari sosite din partea membrilor SIBCR legate de actiunile denigratoare ale colegilor din SNS asupra SIBCR.

Pe aceasta cale dorim sa va aducem la cunostinta inca o data ca acum, la jumatatea anului 2012, SIBCR se prezinta ca fiind una dintre cele mai mari si mai puternice organizatii sindicale la nivelul BCR, cu membri din toate entitatile functionale atat din Bucuresti cat si din teritoriu.

Noi, SIBCR am evoluat in spiritul unui sindicat transparent, cu viziuni progresiste, pentru care experienta de peste ani a capatat o valoare aparte, abordare pe care o respectam in continuare.

Ceea ce ne diferentiaza de noua organizatie sindicala, este seriozitatea noastra, entuziasmul unei echipe de conducere tanara si dinamica, echipa dornica de a realiza mereu mai mult pentru dumneavoastra.

Este nevoie de o echipa noua, cu alt ADN, care sa castige de aceasta data, la negociere, beneficii materiale pentru fiecare dintre angajati. Trebuie sa invatam din experientele anilor anteriori, in care s-au pierdut oportunitati reale si de aceasta data sa mergem cu o alta abordare. E important sa obtinem victoria pentru bunastarea tuturor angajatilor. Conducerea bancii s-a schimbat, contextul economic este provocator, vremurile sunt altele, e nevoie de un alt standard al nivelului negocierii,  cu alta viziune, mai eficienta, mai analitica si definitiv orientata catre rezultate. Este pina la urma tot ceea ce conteaza.

Haideti sa profitam de energia si de suflul nou adus de oamenii acestei noi echipe si sa capitalizam experienta in negociere a catorva dintre ei.

Va readucem atentiei faptul ca SIBCR este in curs de aderare la FSAB iar  prin aceasta afiliere vom continua sa:

  • Participam alaturi de FSAB la negocierea Contractului Colectiv de Munca la nivelul BCR, negociere prin care vom lupta sa obtinem ptr dumneavoastra drepturi reale drepturi ce au fost pierdute de-a lungul timpului de reprezentantii FSI – actualul SNS;
  • Promovam si aparam demnitatea, drepturile si interesele membrilor;
  • Luptam pentru imbunatatirea conditiilor de munca si de viata ale membrilor nostri;

Va asiguram ca  suntem alaturi de dumneavoastra in orice moment aveti nevoie de sustinerea noastra  si suportul nostru si va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice actiune prin care sunteti indemnati in mod abuziv de catre reprezentantii SNS sa parasiti SIBCR.

Intodeauna alaturi de dvs.,
Echipa SIBCR

 

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici