Oferte asigurari Allianz Tiriac si Groupama

Dragi colegi,

Ne face placere sa va anuntam ca SIBCR  a incheiat un protocol de colaborare cu S.C. ALLIANZ TIRIAC – ASIGURARI S.A., protocol ce acorda  conditii speciale  de asigurare pentru membrii de sindicat SiBCR. Astfel, ALLIANZ TIRIAC ofera membrilor SiBCR urmatoarele discount-uri la produsele de sigurare:

–       10% la asiguarea CASCO;
–       10% la asigurarea RCA daca clientul are polita CASCO la ALLIANZ TIRIAC;
–       15% la asigurarile de locuinta si continut Armonia/Integra/Creditum;
–       20% la asigurarea de clalatorie Voiaj.

Allianz-Tiriac va desemna in fiecare sucursala o persoana responsabila de derularea acestui protocol de colaborare. Reducerile vor fi acordate numai in baza cardului de membru SIBCR si a actului de identitate iar

De asemenea avem placerea sa va facem cunoscut ca in urma negocierilor cu Groupama, au fost obtinute urmatoarele reduceri pentru membrii de sindicat SIBCR:

–       Asigurarea locuintei cu Extra Acoperiri – discount 5 % ;
–       Asigurarea facultativa auto CASCO – discount 5 % ; *fac excepţie de la această ofertă cazurile de auto în leasing (sau diverse finanţări) care sunt supuse unor convenţii speciale, negociate în mod direct.
–       Asigurarea medicala de calatorie in strainatate – discount 20 % ;

Reducerile vor fi acordate membrilor de sindicat BCR  şi membrilor familiei acestora. Acestea se aplică cumulativ şi anilor consecutivi fără daună sau oricăror altor bonusuri acordate de societate la asigurările standard.

Reducerile vor fi acordate numai in baza cardului de membru SIBCR si a actului de identitate. 

Cu ganduri bune,
Echipa SiBCR

logo SIBCR

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici