Dragi colegi,

Sindicatul Independent BCR (SIBCR) vă invită la un turneu intern de fotbal.

Aduna-ţi colegii din Sucursală sau Departament (Centrală) şi înscrie-te cu o echipă sau două la cel mai mare campionat de fotbal pentru salariaţii BCR.

Scopul este de a ne cunoaşte mai bine, de a face mişcare şi, nu în ultimul rând, de a îmbunătăţi lucrul în echipă. Meciurile se vor disputa în aer liber/balon, în perioada următoare. După faza înscrierilor vă vom transmite zilele şi orele în care se vor desfăşura meciurile. Sprijinul financiar al SIBCR se va regasi in punerea la dispozitia dvs. a terenurilor de joc.

Competiţia de fotbal SIBCR se va desfăşura pe 4 faze:

A. înscrierea echipelor;
B. tragerea la sorţi a grupelor şi stabilirea programului;
C. desfăşurarea meciurilor;
D. premierea câştigătorilor.

Ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie?

1. Stabiliţi componenţa echipei (se va juca în sistem 6+1) – este încurajată înscrierea echipelor de persoane din acelaşi departament/ aceeaşi sucursală. Vă rugam să luaţi în considerare şi înscrierea unor jucători de rezervă (maxim 5);
2. Stabiliţi numele echipei;
3. Alegeţi căpitanul de echipă (el va păstra legătura cu organizatorii);
4. Trimiteţi informaţiile de la punctele anterioare la Valentin Raileanu (ValentinSorin.Railea@bcr.ro); Adrian Dumitrascu (AdrianVasile.Dumitrascu@bcr.ro), până în data de 17 Octombrie 2012.

Programul exact al turneului, urmând a fi anunţat după încheierea perioadei de înscriere. Meciurile se vor disputa după regulile de fotbal în sală (regulamentul va fi anunţat înainte de tragerea la sorţi a grupelor).

Vă aşteptăm cu drag la înscrieri!
Echipa SIBCR

 

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici