Dragi prieteni,

Petrecerea  BankersNightOut Red & White Christmas Party 2012 este extrem de aproape!

Ce ramane de facut? Adunati-va colegii de birou si prietenii din sistemul financiar bancar, achizitonati toti biletele chiar de maine si ganditi-va la o combinatie vestimentara in Red & White!

Conditia minima obligatorie este ca cel putin un obiect sau un accesoriu vestimentar sa respecte culorile tematice ale petrecerii!

Rezervarea meselor se va realiza incepand cu 28.11.2012 si toate detaliile privind rezervarea meselor vor fi comunicate in timp util prin mail si pe site.

Pentru orice alte detalii va asteptam pe www.bankersnightout.ro, pe pagina noastra de facebook sau ne puteti contacta prin mail la rezervari@bankersnightout.ro!

Let’s Party in Red & White ! 

Echipa BankersNightOut
Marius, Robert si Radu
http://bankersnightout.ro

BNO Red&White Christmas Party 2012

BNO Red&White Christmas Party 2012


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici