Dragi colegi,

Pentru ca noi credem in transparenta si in dialog, dar si pentru ca deciziile importante le luam impreuna, avand in vedere invitatia adresata SIBCR de catre Directia Resurse Umane, in vederea negocierii unui Acord Colectiv la nivel de companie, acord prin care se doreste transpunerea actualelor prevederi ale Contractului Colectiv de Munca, va invitam sa ne vedem fata in fata in cadrul unei Adunari Generale, Luni 21 Ianuarie 2013. Lucrarile AG se va desfasura in Sala Multifunctionala (parter), din cladirea din Regina Elisabeta, in intervalul orar: 17,00 – 18,30 .

Va rugam sa pregatiti pana atunci toate intrebarile la care doriti raspuns si sa le trimiteti la adresa sibcr@windowslive.com si adela.badescu@bcr.ro . Aceasta este platforma pe care am lansat-o special pentru cei care doresc raspunsuri punctuale, la intrebari specifice, ce tin de subiectele relevante astazi. Echipa noastra va pregati raspunsuri nominale pentru fiecare intrebare, propunere sau nedumerire in parte.

Va dorim sa aveti un un An Nou plin de impliniri!

Intotdeauna alaturi de voi,
Adela Badescu si echipa SIBCR


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici