Convocare Adunare Generala

Dragi colegi,

Luni  18 Februarie 2013 va avea loc Adunarea Generala a SIBCR. Lucrarile AG se va desfasura in Sala Multifunctionala(parter), din cladirea din Regina Elisabeta, in intervalul orar: 17,00 – 18,30 .

Discutiile vor viza: Oferta de negociere in vederea incheierii unui Acord la nivel de companie adresata sindicatelor din BCR de catre Directia Resurse Umane, Acord prin care se doreste transpunerea actualelor prevederi ale Contractului Colectiv de Munca.

Principalele elemente ale ofertei sunt:

1. Incheierea unui Acord aplicabil la nivelul întregii companii, pe durata a 12 luni calendaristice.
2. Preluarea textului actualului Contract Colectiv de Muncă, cu modificări legate de concedierile ca urmare a inaptitudinii fizice şi/sau psihice a salariatului precum şi de revizuire a textului actualului CCM pentru alinierea cu prevederile legale.

Pentru cei dintre dvs., care nu pot participa la AG va rugam sa ne transmiteti toate intrebarile/solicitatarile la care doriti raspuns si sa le trimiteti la adresa sibcr@windowslive.com sau adela.badescu@bcr.ro. Aceasta este platforma pe care am lansat-o special pentru cei care doresc raspunsuri punctuale, la intrebari specifice, ce tin de subiectele relevante astazi. Echipa noastra va pregati raspunsuri nominale pentru fiecare intrebare, propunere sau nedumerire in parte.

Intotdeauna alaturi de voi,
Adela Badescu si echipa SIBCR 

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici