Dragi prieteni,

Ne bucuram sa va anuntam ca incepand de astazi este activ protocolul in baza caruia, membrii SIBCR beneficiaza de reduceri substantiale la biletele de intrare la film atat la Cinema PRO (Str. Ion Ghica, Nr. 3) cat si la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall (Calea Vitan 55-59).

Asadar, hai la film si profita de preturi preferentiale pentru tine si pentru un insotitor!

La fiecare vizita in cinematografe, va trebui sa prezinti:
–   Cardul de mebru SIBCR;
–   Voucher-ul electronic printat, descarcat de pe www.sibcr.ro care atesta pretul special oferit de Hollywood Multiplex pentru SIBCR
–   Propriul act de identitate B.I./C.I valid si in original

La fiecare vizita in cinema, este necesar ca insotitoriul tau sa prezinte propriul B.I./C.I. valid, in original. Insotitorul va avea acces la film doar impreuna cu tine – membru SIBCR.

Hai la film – O initiativa marca SIBCR

Descarca voucher – Voucher_HMultiplex
Descarca voucher – Voucher_CinemaPRO

Oferta detaliata de pret, pentru tine – membru SIBCR, este urmatoarea:

Hai la film

Hai la film

 


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici