Dragi colegi,

BCR REM a repartizat membrilor Sindicatului Independent BCR  camere in Vila Favorit. Cei interesati sa isi petreaca un sejur la mare in Vila Favorit sunt rugati sa trimita un email catre adela.badescu@bcr.ro sau sibcr@windowslive.com.

  • regulile privind cazarea la hotelul Bicaz sunt valabile si pentru Vila Favorit (termen de plata, cont, penalitati, tarife suplimentare pentru adulti si copii etc.) 
  • solicitarile si documentul de plata scanat, intocmit ca urmare a confirmarii rezervarii, se transmit la adresa adela.badescu@bcr.ro si se prezinta obligatoriu la Receptia hotelului Bicaz unde se intocmesc formalitatile de cazare;

O zi frumoasa,
Adela si echipa SIBCR


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici