Dragi colegi,

Echipa SIBCR a finalizat pentru voi un parteneriat cu salonul de infrumusetare Princess Beauty and Style din Bucuresti.

Vizitand salonul de infrumusetare Princess Beauty and Style din Bucuresti, va veti oferii ocazia sa descoperiti look-ul care vi se potriveste. Sfaturile stilistilor profesionisti in materie de coafuracosmeticamanichiura si pedichiura va vor ajuta sa ramaneti in pas cu noile tendinte.

Aflat pe strada Giuseppe Garibaldi la nr. 1, bl. 1, sc. C, ap.21 la parter, salonul de infrumusetare Princess Beauty & Style din Bucuresti, ofera combinatia ideala dintre ambianta placuta si atitudinea profesionala a stilistilor. Echipamente de ultima generatie si produse profesionale vor pune in valoare si vor proteja frumusetea voastra.

Princess beauty

Princess beauty

Cu drag,
Echipa SIBCR


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici