Dragi colegi,

Ajunsi inca o data in pragul sarbatorilor de iarna, dupa un an plin de provocari, venim ca de fiecare data in fata voastra cu sufletul deschis si plin de bucurie, afectiune si speranta.

Anul acesta inca o data ati dovedit multa incredere si atasament fata de organizatia sindicala. Poate ca sunt inca multe de imbunatatit, dar speram sa gasim puterea de a indrepta lucrurile. Avem o sansa in viitor doar daca vom continua sa ramanem uniti. Privind  inainte cu speranta dar in acelasi timp constienti fiind ca noul an ne pregateste noi provocari, dorim sa va multumim inca odata atat pentru unitatea de care ati dat dovada cat si pentru faptul ca de fiecare data ne sunteti alaturi.

Ramanem in  continuare deschisi dorintelor si sperantelor voastre si de aceea dorim sa va facem astazi  ziua mai frumoasa, cu o mica surpriza.

Christmas

 

 

 

 

 

 

 

Sa aveti sarbatori linistite si pline de speranta!

Echipa SIBCR


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici