Impreuna putem veni in sprijinul celor care lupta cu greutatile clipa de clipa!

Dragi colegi,

Suntem la inceput de an, o perioada ideala pentru planuri bine articulate, dar si pentru bilanturi. Construim pentru SIBCR o ambitioasa platforma de reprezentare, pornind de la experienta acumulata in in ultimul an in care am dezvoltat proiecte armonioase si in care am reusit sa obtinem beneficii reale pentru fiecare dintre colegii nostri : Beneficii .

Va adresam rugamintea de a veni in sprijinul colegilor aflati in suferinta si sa completati Declaratia 230. Ca in fiecare an, sumele colectate prin completarea Declaratiei 230 vor avea ca destinatie acordarea de ajutoare sociale colegilor din BCR membri de sindicat ce au grave proleme de sanatate

Este important de mentionat pentru cei care aleg sa depuna Declaratia 230, faptul ca acest lucru nu implica nici un cost, cei 2% din impozit fiind redirectionati de catre stat din impozitul deja platit de catre contribuabil in anul 2013.

Instructiuni de completare a Declaratiei 230:
Formularul 230 se va completa in doua exemplare scris cu majuscule, citet si corect. Datele cerute sunt destul de putine (nume prenume, adresa si CNP) deci nu creeaza nelamuriri si de aceea nu voi sublinia decat necesitatea de a fi cat mai complete. Nu iti face probleme daca nu cunosti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale.

Nu ezitati sa directionati 2% si in 2014!  Impreuna putem veni in sprijinul celor care lupta cu greutatile clipa de clipa!

Va rugam sa trimiteti o copie completata, semnata si scanata catre:  Larisa.Verdes@bcr.ro sau  adela.badescu@bcr.ro.

Intotdeauna alaturi de voi,
Adela Badescu si echipa SIBCR

Declaratia 230

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici