Dragi colegi,

Ieri a avut loc intalnirea dintre reprezentantii angajatorului si reprezentantii celor sindicatelor din BCR. In cadrul acestei intalniri a fost prezentat Regulamentul ce cuprinde avantajele acordate salariatilor BCR. 

Pentru ca deciziile importante le luam impreuna, va invitam sa ne vedem in cadrul unei Adunari Generale, Marti 04 Martie 2013. Lucrarile Adunarii Generale se vor desfasura in Sala Sala 251 (etaj 2), din cladirea din Regina Elisabeta, in incepand cu ora: 17,30.

Cei dintre dvs. care nu pot ajunge la intalnire sunt rugati sa pregateasca pana atunci intrebari / propuneri / comentarii si sa le trimita la adresa sibcr@windowslive.com  sau adela.badescu@bcr.ro. Echipa noastra va pregati raspunsuri nominale pentru fiecare intrebare, propunere sau nedumerire in parte. 

Cu drag,
Adela Badescu 


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici