Dragi colegi,

Sindicatul Independent BCR (SIBCR) vă invită să participaţi la o serie de sesiuni de team-building  “Împreună pentru o echipa unită”, care vor avea loc începând cu 17 octombrie 2014 la Predeal.

Obiectivul acestei inițiative este să îmbunătățească nivelul de încredere, suport si colaborare acordat între salariații băncii din Rețeaua Retail si cei din zona de Back Office. De asemenea, programele sunt formate dintr-o succesiune de exerciţii care pun echipa în diferite ipostaze şi situaţii în care este necesară rezolvarea diferitelor probleme, asumarea de roluri, lucrul eficient sau creşterea performanţei individuale şi organizaţionale. 

 • Grupa team building: 30 salariați;
 • Locație: Predeal (Hotel  Piemonte, B-dul Mihail Saulescu Nr.149, Jud. Brașov);
 • Activitățile fiecărei sesiuni vor începe vinerea la orele 18.00 și se vor încheia duminica la orele 11.00;
 • Program sesiuni de team building:
  • 17 Octombrie – 19 Octombrie;
  • 24 Octombrie – 26 Octombrie;
  • 07 Noiembrie – 09 Noiembrie;
  • 14 Noiembrie – 16 Noiembrie

Ne dorim prin selecția participanților să asigurăm o echipă eterogenă. Prin diversitatea membrilor căutam sa asigurăm o gestionare mai bună a unei varietăți mai mari de sarcini şi obstacole. Totodată, consideram ca o echipă eterogenă este mult mai adaptabilă.

Participarea este gratuită și va fi agreată cu managerii direcți, pentru a nu afecta desfășurarea în bune condiții a activității. SIBCR va acoperi cheltuielile legate de cazare (în camere duble), mesele si transportul participanților.

Înscrie-te la team-building în perioada 10 -15 octombrie, trimițând un email cu perioada in care dorești sa participi la: adela.badescu@bcr.ro sau sibcr@windowslive.com .

Team building “ Împreună pentru o echipa unită” – Un eveniment marca SIBCR
Vă așteptăm cu drag,
Echipa SIBCR

Nu poti spera sa construiesti o lume mai buna fara a perfectiona pe fiecare membru in parte.
Marie Curie


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici