SIBCR: Impreuna pentru o echipa unita

Dragi colegi,Proiectul Sindicatului Independent BCR Împreună pentru o echipa unită” a ajuns la final, după 6 sesiuni magnifice de team building!

Scopul acestui proiect a fost ca salariații băncii din Rețeaua Retail și cei din zona de Back Office să se cunoască și împreună să formeze o echipă unită.

SIBCR a acoperit cheltuielile legate de cazare, training, mesele și transportul pentru 200 de colegi. S-au implicat în acest proiect colegi din județele: Brașov, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Hunedoara, Iași, Mureș, Prahova, Sibiu, Timiș, Tulcea, Mehedinți, Satu-Mare, Vaslui, București (Centrală si Rețea).

TB10

 

Din feedback-ul participanților reiese faptul că s-a îmbunătățit comunicarea între colegii din: Front Office – Back Office. Totodată, putem să constatăm că după fiecare sesiune de team building, numărul de dosare trimise în reexaminare a scăzut. Participanții au înțeles rolul și importanta muncii depuse de fiecare dintre noi, fie că suntem din Rețea sau din Centrală.
Putem să afirmăm cu toată încrederea că doar lucrând într-o echipă unită putem să obținem rezultatele dorite. A fost o oportunitate care ne-a ajutat să lărgim „familia de prieteni”.

TB1

 

Concluzionăm cu feedback-ul colegei Rodica Pop din Cluj:
„Nu am cuvinte să vă mulțumesc tuturor că v-am cunoscut, fiecare în parte sunteți minunați, iar echipa excepțională!

Acest week-end a fost pentru mine gura de oxigen de care aveam nevoie într-o perioadă în care simțeam că nu mai pot respira. Am realizat încă o dată că atunci când aduni în jurul tău doar oameni buni, pozitivi, deschiși si sinceri, forța si energia pe care o primești este de neimaginat. Adela, îți mulțumim pentru că ești acolo unde trebuie exact când este nevoie de tine si că ești mult mai mult decât se poate spune de bine despre un om! !:)
Așteptam cu drag continuarea acestui început minunat!”Cu gânduri bune,

Echipa SIBCR
TB2 TB3 TB4 TB5 TB6 TB7 TB8 TB9

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici