Dragi colegi,

Cu determinare și încredere modelăm modul în care sindicatul confruntă viitorul.

Bucuresti, 18 noiembrie 2019 – Federația Sindicatelor din Asigurări și Bănci – FSAB, din partea sindicală și Federația Patronală a Serviciilor Financiare – FinBan și Consiliul Patronatelor Bancare din România – CPBR, din partea patronală, au semnat Acordul pentru Implementarea Proiectului de Pregătire Profesională a Angajaților, primul astfel de acord semnat între parteneri sociali din România.

 

Cel puțin 25.000 de salariați vor putea accesa o platformă de formare profesională dintr-o paletă foarte variată de cursuri.

Astfel, salariații băncii vor beneficia gratuit de 500 de cursuri de formare profesională centrate pe 3 teme care abordează tehnologia digitală și anume:

*Abilități Digitale

*Colaborarea prin canale digitale 

*Satisfacția și abordarea clienților în contextul digitalizării.

„Acordul este o premieră în Romania la nivelul oricărui sector de activitate economică”, a declarat și domnul Sergiu Manea, Președintele BCR/CPBR. La randul său, Președintele FSAB, domnul Paraschiv Constantin, a punctat faptul „discuțiile privind acest acord s-au desfășurat pe parcursul întregului an, iar acesta este nu doar urmarea firească a Contractului Colectiv de Munca inițiat la nivel sectorial și aplicabil la nivel de grup de bănci, ci și o consecință practică a acestuia”. 

In data 20 noiembrie vom avea o noua intalnire de negociere a CCM.

Cu ganduri bune,

Echipa SIBCR


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici