Salariații sunt eroii și victimele # Covid19.

Revenire sigură la muncă + locuri de muncă de calitate pentru toți!

Anul acesta sărbătorim  Ziua Muncii diferit. În general, mii de lucrători ar fi ieșit în stradă pentru a sărbători această zi, insă, anul acesta, acest lucru nu va fi posibil din cauza crizei actuale COVID-19. Totuși, asta nu înseamnă că noi, sindicatele, suntem sau vom fi inactivi în acest an. Dimpotriva. În special în această criză, rămânem dedicați intereselor lucrătorilor din toată banca. Asigurăm punerea în aplicare a  a măsurilor de securitate și sănătate pentru toți cei care încă lucrează în front office și in back office . 

Prin acțiunile noastre , dorim să sensibilizăm și să sărbătorim munca salariaților și a sindicatelor care îi reprezintă pe cei a căror voce nu este adesea auzită în timpul acestei crize.

#1MaiSolidaritate #sibcr


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici