07 Iunie este ziua internationala a Sindicalismului.

Pentru noi, cei din SIBCR, este un moment important deoarece luna aceasta vom sarbatorii 28 de ani de activitate sindicala in Grupul BCR.

Solidaritatea sindicală, promovarea principiilor de bază ale modelului social european, consolidarea organizaţiilor lucratorilor, dezvoltarea dialogului social, realizarea dreptăţii sociale şi a demnității muncii sunt doar câţiva factori de primă importanță ai activității sindicale.

Anul acesta, Ziua Sindicalistului este sărbătorită altfel, cu distanțarea impusă de autorități . Azi, când ne confruntăm cu o pandemie de asemenea proportii, rolul și importanța solidarității în comunitatea sindicală este foarte important. Contribuția sindicatelor, implicarea lor în protejarea și susținerea permanenta membrilor de sindicat, cu focus pe colegii care continuă să-și onoreze obligațiile de muncă în aceste condiții extrem de grele prestând  servicii vitale, este una vizibilă și apreciată. 

SIBCR reprezintă peste 6.000 de salariaţi din cadrul grupului BCR.

Biroul de presă al SIBCR

Pentru relaţii suplimentare ne puteţi contacta la adresa sibcr@windowslive.com


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici