UPDATE 19 septembrie 2020:

Conform legislatiei in vigoare, in cadrul primei intalniri de negociere a Contractului Colectiv de Munca, a fost constatata indeplinirea cerintelor de reprezentativitate si de convocare a tuturor partilor indreptatite sa participe la negociere. De asemenea au fost transmise componentele nominale ale ambelor echipe de negociere mandatate in acest sens.

Noi am depus adresa prin care am solicitat patronatului punerea la dispozitia echipei de negociere a sindicatului a unui set de informatii publice si cu caracter confidential.

In data de 25 septembrie vom primi informatriile solicitate si in baza acestor informatii si a consultarii cu membri de sindicat, impreuna vom stabili setul de revendicari pe care le vom transmite patronatului.

Asa cum cunoasteti deja, am initiat aceste negocieri colective cu prin intermediul federatiei sindicale reprezentative la care suntem afiliati (Federatia Sindicatelor din Asigurari si Banci). Forta noastra in negocieri este direct proportional cu numarul membrilor de sindicat.

Acum este momentul nostru al tuturor. Haideti sa facem cu totii un efort astfel incat sa putem continua si finaliza aceste negocieri cu un procent semnificativ de membri de sindicat.  

Pe aceia dintre voi care inca nu sunt membri de sindicat ii rugam sa sustina aceste negoceiri sa completeze si sa semneze adeziunea din atasament.

SIBCR o singura voce  si un sindicat puternic la nivelul Grupului BCR si sectorului de activitate!

Nota:

SIBCR a negociaza primul CCM in BCR Banca pentru Locuinte: 2020

SIBCR a negociat si semnat CCM in BCR: 2016-2018; 2018-2020; 2020-2022

SIBCR a negociat si semnat CCM in BCR Leasing: 2018-2020; 2020-2022

FSAB & SIBCR a negociat si semnat CCM la nivelul Sectorului de activitate 2018-2020

www.sibcr.ro

————————————————————————-

Impreuna cu colegii din BCR Banca pentru Locuinte, am inceput demersurile pentru primele negocieri colective ale CCM in BCR BPL.

Uniti reusim sa negociem si sa semnam primul Contract Colectiv de Munca in BCR BPL!


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici