Miscarea sindicala din intreaga lume sarbatoreste in 7 octombrie „Ziua Mondiala a Muncii Decente” (World Day for Decent Work), instituita la initiativa Confederaţiei Internaţionale a Sindicatelor (CIS).

Ziua Mondiala a Muncii Decente, dupa cum se mentioneaza in sursele oficiale, este perioada mobilizarii fortelor publice-sociale, cand sindicatele din toata lumea revendica asigurarea remunerarii decente si echitabile a muncii, locuri calitative de munca, protecţie sociala sigura, respectarea drepturilor si libertatilor angajatilor. Manifestarile Zilei Mondiale a Muncii Decente se desfasoara concomitent in peste 130 de ţari, la care participa sute de mii de oameni.

Munca Decenta este esentiala pentru eforturile de reducere a saraciei si pentru asigurarea unei dezvoltari durabile, incluzive si echitabile.

La SIBCR asigurăm reprezentare și negociere a Contractului Colectiv de Muncă pentru salariații:

Băncii Comerciale Romane SA, din 1992

BCR Leasing IFN SA, din 2017

BCR Banca pentru Locuințe, din 2019


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici