Dragi colegi,

Contractul Colectiv de Munca la nivelul sectorului nostru de activitate (aplicabil in BCR si BCR Leasing ) urmeaza sa expire in luna ianuarie 2021.

Conform legii, partea patronala (Federatia Patronala FinBan) a initiat o prima intalnire de negociere.

Avand in vedere situatia epidemiologica cat si faptul ca in acest an suntem intr-o continua stare de urgenta respectiv alerta, cele doua parti (Federatia Patronala FinBan si FSAB) de comun acord au hotarat, potrivit art. 20 din Legea nr. 55/2020, sa prelungeasca prevederile Contractului Colectiv de Munca la nivelul sectorului nostru de activitate si implicit au fost suspendate negocierile colective la nivel de sector, urmand a le relua, conform prevederilor legale, atunci cand situatia epidemiologica o va permite.

Cu drag,

Adela


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici