Dragi colegi,

Ne bucuram sa va informam ca SIBCR, in calitate de sindicat reprezentativ a finalizat negocierile primului Contract Colectiv de Munca in BCR Banca pentru Locuinte. Incepute in luna septembrie, aceste negocieri au ajuns la final si a astfel CCMul a fost semnat, urmand sa fie trimis spre inregistrare la ITM Bucuresti.

Am reusit ca si in acest al treilea CCM din grupul BCR sa negociem si sa implementam un set de beneficii comune. Perioada noului CCM este de doi ani. In actualele conditii extrem de dificile pentru bancile pentru locuinte, principala revendicare de a implementa o grila de salarii compensatorii, a fost realizata.

Multumim colegilor din BCR Banca pentru Locuinte pentru mobilizare si pentru implicare.


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici