Dragi colegi, membri SIBCR,

Traversam cu toti o perioada diferita, dificila si cu mari provocari, o perioada din care invatam sa apreciem mai mult timpul, viata, oamenii care ne sunt alaturi  si locul de munca.

Scopul nostru principal este acela de a va fi alaturi, de a va sustine si de a va incuraja sa credeti in voi, iar acum in prag de sarbatoare va indemnam la optimism si la gandul ca in curand lucrurilor, incet, incet , vor reintra in firescul lor.

Pentru ca se simte deja mirosul sarbatorii de Craciun, vinul fiert cu scortisoara, mirosul de portocala si brad verde, va dorim sa petreceti Sfanta Sarbatoarea a Nasterii Domnului in pace, cu multumire sufleteasca, iubire, iertare si bunatate!

Cu prietenie si imbratisari,

Echipa SIBCR


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici