Luand in considerare toate mesajele si solicitarile primite in ultima perioada cu privire la o majorare colectiva a salariilor in banca, astazi la Adunarea Generala a SIBCR, avand din partea Federatiei Sindicatelor din Asigurari si Banci o puternica sustinere, a fost luata decizia de a incepe demersurile necesare deschiderii negocierii Contractului Colectiv de Munca 2022-2024.

Contextul economic actual este unul provocator si acum mai mult ca oricand este bine ca invatand din experientele anilor anteriori sa reusim sa finalizam cu success aceste negocieri. Este important sa mentinem si sa obtinem noi beneficii pe care sa le armonizam in noul CCM in favoarea tuturor angajatilor.

Prin urmare a fost mandatata urmatoarea componenta a echipei de negociere a CCM 2022-2024:            

Sindicatul Salariatilor Grupului BCR

Uniti si actionand impreuna putem sa construim Construim impreuna ceam mai buna reprezentare pentru salariatii  Grupului BCR!

SIBCR negociaza si semneaza CCM in BCR  / SIBCR negociaza si semneaza CCM in BCR Leasing / SIBCR negociaza si semneaza CCM in BCR Banca pentru Locuinte. SIBCR negociaza si semneaza CCM la nivelul sectorului de activitate prin FSAB.

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici