IȚI  MULTUMIM! De 30 de ori de 30 de ani IȚI  MULTUMIM!

De 30 de ani construim împreună cea mai buna reprezentare in Grupul BCR!

SIBCR împlinește anul acesta trei decenii de la înființare, devenind astfel sindicatul cu cea mai mare longevitate din BCR si unul dintre primele sindicate înființate in sistemul bancar romanesc.

Aniversarea va fi marcată anul acesta printr-o noua negociere a Contractului Colectiv de Munca si mai mult decât atât pe parcursul anului vom celebra istoria sindicatului, și vom organiza o serie de evenimente in care ne dorim sa interacționam cu cât mai mulți dintre voi.

In cei 30 de ani, SIBCR a contribuit la transformarea mișcării sindicale din BCR, acționând pentru formarea de militanți si lideri sindicali experimentați care au putut să își exprime liber opiniile și să reprezinte cu adevărat interesele salariaților.

In continuare rămânem deschiși pentru toți colegii care doresc sa se implice activ in campania de negociere a noului CCM.  

Povestea noastră începe in 1992 când un grup de salariați ai băncii s-au reunit cu scopul de a apăra si lupta pentru drepturile salariaților si au decis înființarea Sindicatului Independent BCR (SIBCR).  

Inceputul anului 2012 marchează începutul istoriei moderne a SIBCR prin afilierea alături de cele mai importante sindicate din sistemul financiar-bancar la FSAB (Federația Sindicatelor din Asigurări si Bănci).  

Începând cu anul 2016, negocierea si semnarea CCM-urilor si a Actelor Adiționale ale CCM-urilor in BCR a fost realizata cu implicarea si suportul FSAB.  

2017 este anul in care colegii din BCR Leasing IFN SA decid să se alăture comunității SIBCR. In 2018 SIBCR devine sindicat reprezentativ si inițiază negocierea si semnarea Contractului Colectiv de Munca.

Împreuna cu colegii din FSAB am reușit negocierea si semnarea primului CCM la nivelul sectorului de activitate in decembrie 2018.

2019 este anul in care colegii din BCR Banca pentru Locuinte, formeaza o grupa sindicala in SIBCR. In 2020 SIBCR devine sindicat reprezentativ si inițiază negocierea si semnarea Contractului Colectiv de Munca.

Astfel prin negocierea si semnarea a 3 Contracte Colective de Munca in 3 companii, SIBCR a reușit sa asigure salariaților Grupului BCR un set beneficii comune in interesul tuturor.

După o activitate continuă de 30 de ani, SIBCR este unul dintre cele mai importante sindicate din sistemul financiar-bancar si sindicatul care ii reprezintă pe salariații Grupului BCR.

Related Posts

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici