CCM 2018-2020

SIBCR: UNITI AM REUSIT SA NEGOCIEM UN NOU CCM!

Dragi colegi,

Incepute in luna Noiembrie 2017 negocierile noului Contract Colectiv de Munca astazi au ajuns la final. In luna Decembrie am reusit sa semnam Actul Aditional la CCM prin care s-a efectuat transferul contributiilor sociale pentru toti salariatii astfel incat salariul net sa nu fie afectat de prevederile noului Cod Fiscal.

Acum, dupa mai mult de 4 luni de negocieri intense, rezultatele muncii echipei de negociere SIBCR sunt transpuse intr-un nou Contract Colectiv de Munca.

In urma negocierilor am stabilit ca termenul de noului contract sa fie de 24 luni, pana in aprilie 2020. Noul Contract Colectiv de Munca stabileste un standard al conditiilor de munca din banca, reglementarea drepturilor si beneficiile salariatilor, incluzand aici si protectie sociala in caz de concedieri – salariații au garantat, un pachet consistent de salarii compensatorii acordat in functie de vechimea in banca.

Renegocierea acestui contract este o victorie importanta a membrilor de sindicat datorata in primul rand unitatii grupului si a unei organizari exemplare. La fel de importanta ramane si calitatea dialogului social dintre SIBCR si reprezentantii bancii, dezvoltat de-a lungul a multi ani de colaborare, dialog care a contribuit esential la procesul eficient de negociere colectiva, dar si la sporirea continua standardului conditiilor de munca si pe care il vom continua cu aceeasi determinare.

UNITI AM REUSIT!                                                                           
Echipa de Negociere SIBCR

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici