Declaratia 230

Descarca DECLARATIA:  FORMULAR 230_2020

 Dragi colegi,

Așa cum știți, în fiecare an în această perioadă se completează formularul 230, cea care va permite să redirecționații 3,5% către un ONG a cărui activitate vi se pare reprezentativă.

Ca membri  SIBCR, știind deja despre existența programelor noastre de ajutor financiar, de educație și dezvoltare personală, vă supunem atenției opțiunea de a redirecționa aceasta sumă către organizația noastră.

Implicarea voastră in acest proiect e o altă formă de suport reciproc. Așa cum știți, banii care vin pe filiera lui 3,5% se întorc la voi indirect, prin intermediul programelor noastre. 

Mai jos regăsiți formularul, pe care puteti să-l completați și să-l trimiteți la adela.badescu@bcr.ro sau puteți să completați direct online:

https://redirectioneaza.ro/sibcr 

Formular_230_2020

 

Ce reprezintă formularul numărul 230?

Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa până la 3,5% din impozitul anual sau pentru o perioadă de până la doi ani către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

Distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat poate fi solicitată prin cerere pentru aceiaşi beneficiari pentru o perioadă de cel mult 2 ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.

 

De ce este important?

Este important pentru că este dreptul tău de a decide în ce mod se pot utiliza acești bani și îți oferă posibilitatea de a susține recurent o cauză în care crezi. ONG-urile se bazează pe ajutorul comunității și au nevoie de tine să iți poată continua activitatea.

Cu gânduri bune,
Biroul Executiv SIBCR

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici