Team Building 2015

Dragi colegi,

Sindicatul Independent BCR (SIBCR) vă invită să participaţi la o serie de sesiuni de team-building  “O echipa de succes”, care vor avea loc începând cu 30 Octombrie 2015 la Predeal.

Ceea ce face o echipă să funcţioneze este implicarea individuală pentru un efort de grup, astfel obiectivul acestei inițiative este de a crește interacțiunea între salariații băncii printr-o  identitate de grup si suportul social ridicat. Ne propunem sa imbunatatim  nivelul de încredere, suport si colaborare acordat între salariații băncii din Rețeaua Retail si colegii din Centrala Bancii.

De asemenea, programele sunt formate dintr-o succesiune de exerciţii care pun echipa în diferite ipostaze şi situaţii în care este necesară rezolvarea diferitelor probleme, asumarea de roluri, lucrul eficient sau creşterea performanţei individuale şi organizaţionale. 

2015 (Octombrie – Decembrie)
Invitatie la Team Building   /  Invitatie team building Decembrie 2015

Team building XII – 2015

Team building XI – 2015

Team building X – 2015

Team building IX – 2015

2015 (Ianuarie – Februarie)

Invitatie la Team Building 2015
Team Building VIII
Team Building VII

Participarea este gratuită și va fi agreată cu managerii direcți, pentru a nu afecta desfășurarea în bune condiții a activității. SIBCR va acoperi cheltuielile legate de cazare (în camere duble), mesele si transportul participanților.

Team building “ O echipa de succes” – Un eveniment marca SIBCR
Vă așteptăm cu drag,
Echipa SIBCR

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici