Asistenta juridica

Aveti nevoie de asistenta juridica?
Daca nu ati primit salariul la care aveti dreptul, nu aveti contract de munca, sau ati fost concediat ilegal, aveti nevoie de ajutorul nostru. In prima instanta contactati-l pe reprezentantul sindical din unitatea dvs. Daca acest lucru nu este posibil, adresati-va direct conducerii SIBCR: adela.badescu@bcr.ro .

Este dreptul dumneavoastra sa sesizati Sindicatul Independent BCR  pentru orice probleme legate de desfacerea contractului de munca, neplata unor drepturi salariale, incalcarea normelor de munca, sanctiuni disciplinare, incalcarea programului de munca, etc.

Sindicatul Independent BCR acorda consultanta juridica membrilor sai de sindicat care se confrunta cu probleme legate de nerespectarea/incalcarea drepturilor individuale sau colective ce decurg din legislatia muncii in general si din contractul individual de munca în special.

Asistenta juridica gratuita Oferta de consultanta juridica gratuita oferita  membrilor SIBCR

Sindicatul Independent BCR ofera in mod gratuit consultatii juridice tuturor membrilor sai, in baza contractului de asistenta si consultanta juridica incheiat cu Cabinetul Individual de Avocatura Irina Patrascu.

Cei care doresc mai multe informatii, le pot solicita la adresa adela.badescu@bcr.ro .

Consultatiile vor avea loc in fiecare miercuri intre orele 14,00 – 16,00 la sediul SIBCR din strada Lipscani, in baza programarilor prealabile care se fac in ziua de luni a fiecarei saptamani.

Daca nu sunteti membru si doriti sa va bucurati de beneficiile oferite de SIBCR, nimic mai simplu – completati formularul de Adeziune-SIBCR.

 

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici