Bilete Teatru

Teatrul de Comedie

TEATRUL DE COMEDIE

SIBCR a agreat un protocol de colaborare pentru achizitia de bilete la Teatrul de Comedie (www.comedie.ro ). Este vorba despre achizitia de bilete la teatru pentru fiecare zi de weekend (vineri, sambata si duminica) atat la Sala Radu Beligan cat si la Sala Studio.

Daca va intereseaza subiectul, dati-ne un semn si pentru membrii de sindicat o parte din pretul biletelor va fi suportat de SIBCR.

Va invitam sa optati pentru o versiune sau alta – Sala Radu Beligan sau Sala Studio, precizand si ziua trimitand un email la adela.badescu@bcr.ro.

Teatrul de Revista ”Constantin Tanase”

TEATRUL DE REVISTA Pentru ca noi credem ca o iesire la teatru e mereu un prilej inspirat, in care sa ne vedem intr-un context relaxat, ne face placere sa va invitam in fiecare weekend la Teatrul de Revista ”Constantin Tanase”, din Bucuresti, sa vizionati o serie de spectacole care ii vor reuni pe marii actori de comedie ai Romaniei.

Speram ca activarea programelor de concerte si teatru sa v-aduca un pic de destindere, intr-o perioada destul de solicitanta. Noi chiar credem ca oamenii veseli si optimisti dau mai mult randament la birou si-n viata personala. Dati-ne un semn daca vreti sa participati la oricare dintre spectacole, ca sa stim cum armonizam achizitionarea si distributia biletelor.

Asteptam cu drag sa ne regasim intr-un context relaxat.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici