Beneficii

Vino alaturi de noi in comunitatea SIBCR si vei putea accesa o gama diversificata de beneficii, parteneriate si activitati destinate exclusiv membrilor.

SIBCR e un sindicat care a crescut sanatos, pornind de la idei ambitioase, si pe care l-am transformat prin promisiuni respectate in cea mai puternica organizatie sindicala din sectorul nostru de activitate.

Daca privim peste umarul ultimilor ani, descoperim solidaritate sociala pentru fiecare dintre colegii nostri, acordare constanta de ajutoare financiare cu ocazia sarbatorilor, dar si suport banesc in situatii importante pentru viata fiecaruia dintre noi. Am fost impreuna la bine si la greu, indiferent ca a fost vorba de situatii critice de sanatate, de momentul pensionarii sau de decese in familiile celor apropiati.

Pornind de la promisiunile respectate, dar si de la modul apropiat si cald in care am reusit sa devenim o comunitate, va invitam sa ramaneti alaturi de SIBCR.

Negocierea Contractului Colectiv de Munca

SIBCR reprezinta salariatii BCR si negocieaza Contractul Colectiv de Munca in BCR.

SIBCR reprezinta salariatii BCR LEASING si negocieaza Contractul Colectiv de Munca in BCR LEASING.

SIBCR reprezinta salariatii BCR BANCA PENTRU LOCUINTE si negocieaza Contractul Colectiv de Munca in BCR BANCA PENTRU LOCUINTE.

Alaturi de colegii din FSAB am negociat si semnat Contractul Colectiv de Munca la nivelul sectorului nostru de activitate.

Consiliere permanenta pentru membri SIBCR

Ai garantia unui raspuns imediat de la un reprezentant SIBCR la orice intrebare trimisa cu privire la relatiile de munca. Transmiterea de informatii cu privire la reorganizari, concedieri si alte aspecte legate de locul tau de munca.
 

Protectie la locul munca

In calitate de membru SIBCR esti total protejat in relatia de munca. Ai dreptul ca un reprezentant al SIBCR sa te sustina, protejeze si consilieze in orice situatie inclusiv comisii disciplinare, comisii de necorespundere profesionala sau decizii abuzive.

Activitati speciale

Ai posibilitatea de a participa la diverse actiuni organizate de SIBCR: team-building, workshop-uri, evenimente sportive, petreceri, cursuri sindicale, intalniri sindicale cu reprezentantii locali, zonali sau din centrala.

Ajutoare speciale

In situatii limita vei avea mereu sprijinul SIBCR. Primesti ajutor financiar in situatii speciale sau suportulSIBCR pentru a lansa si promova orice tip de campanie umanitara.

Asistenta juridica 

Beneficiezi in mod gratuit de consiliere si asistenta juridica.

Formare profesionala

In calitate de membru SIBCR poti participa la diverse programe de dezvoltare personala sau profesionala. Inca din 1992 SIBCR a dezvoltat programe de formare profesionala. 

Continuam sa sa dezvoltam pachetul de beneficii pentru membrii de sindicat atat prin partenerii SIBCR cat si prin partenerii FSAB si Cartel Alfa.

Celor care vor sa se alature in mod activ la desenarea noilor proiecte ale organizatiei pentru ca e bine sa stiti, avem planuri ambitioase pentru perioada ce va urma –  va transmitem gandurile noastre bune si invitatia la un dialog constructiv si efervescent, pentru bunastarea intregii comunitati a SIBCR.

Ca membru in SIBCR va fi mai bine pentru dumneavoastra. Am stiut mereu sa avem alaturi de noi oameni buni si profesionisti proactivi . Faceti parte din aceasta categorie si ar fi un privilegiu sa lucram impreuna pentru bunastarea si siguranta fiecarui angajat al Grupului BCR.

Va invitam sa ne scrieti, sa va alaturati comunitatii noastre de pe Facebook pe care ne-am propus s-o desenam si s-o crestem impreuna. Va promitem ca si 2021  va fi un an memorabil in cel mai bun sens cu putinta.

Cu deschidere,
Biroul Executiv SIBCR,

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici