Termeni si Conditii – Membru SIBCR

Prin confirmarea trimiterii acestui formular (Adeziune SIBCR) declar pe proprie raspundere ca sunt de acord cu dobandirea calitatii de membru Sindicatului Independent BCR (SIBCR) conform statutului organizatiei sindicale.

Declar ca am luat la cunostinta prevederile statutului Sindicatului Independent din Banca Comerciala Romana si ma angajez sa-l respect, si sa militez pentru realizarea scopului pentru care acesta a fost constituit.
Prin prezenta adeziune consimt retinerea cotizatiei de sindicat, lunar (conform statutului si deciziilor organelor de conducere a SIBCR), pe statul de plata si virarea acesteia in contul Sindicatului Independent din BCR, precum si deducerea acesteia din baza de calcul supusa impozitarii, conform prevederilor din Codul Fiscal si Legii dialogului social.

Prin completarea si trimiterea formularului de de adeziune vă daţi acceptul pentru a deveni membru al sindicatului Sindicatului Independent BCR (SIBCR). După completare puteti veţi fi contactat de secretariatul organizatiei pentru orice detalii suplimentare.

Formularul de aderare la SIBCR depus prin formularul online se consideră a fi Valid, dupa aprobarea in termen de 30 de zile de către Biroul Executiv al SIBCR.

Secretariatul SIBCR va verifica conformitatea datelor introduse printr-un email de validare al inscrierii care trebuie confirmata de persoana in cauza, cerere astfel depusă fiind considerata activa, ulterior persoana in cauza fiind informata cu privire la acest lucru.

SIBCR are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este cel de înscriere ca membru de sindicat.

Sunteţi  obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru înscrierea în baza de date SIBCR. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a avea calitatea de membru.

Datele cu caracter personal sunt stocate electronic în fișiere securizate, accesul la acestea și autentificările fiind controlate periodic de SIBCR.

Informaţiile înregistrate sunt comunicate numai persoanelor din cadrul conducerii SIBCR.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Puteți să optați și pentru varianta scrisă și semnată a Adeziunii la SIBCR. Descărcarți și printați de aici varianta letrica a Adeziunii la SIBCR. Formularul completat și semnat, vă rugam sa il trimiteti scanat la adresa de email sibcr@windowslive.com . Secretariatul SIBCR va verifica conformitatea datelor introduse printr-un email de validare al inscrierii care trebuie confirmata de persoana in cauza, cerere astfel depusă fiind considerata activa, ulterior persoana in cauza fiind informata cu privire la acest lucru.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici